4. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Siemens võitis rohkem kui 100 mln kroonise hanke

AS Siemens uuendab Eesti Energia tütarettevõtte tellimusel Harku 330/110 kilovoldise alajaama, teatas ettevõte. Töö toob ettevõttesse 104 miljonit krooni.

Alajaama uuendamise hankele laekus kokku 4 pakkumist, millest soodsaim oli Siemensi oma. Siemens ja Põhivõrk jõudsid lepingu allkirjastamiseni 15. aprillil. Tööd plaanitakse lõpetada 2011. aasta märtsis.

Siemens hangib ja paigaldab kaks 330 kilovoldist trafot ning laiendab 330 ja 110 kilovoldiseid jaotusseadmeid. Tehtavad tööd parandavad Tallinna piirkonna elektrienergiaga varustamist.

Harku alajaama ehitas Siemens aastatel 2003-2004 ja esimest korda laiendati seda 2006. Ka siis tegi seda Siemens. Alajaamal on tähtis koht Tallinna ja kogu Eesti elektrivarustuse tagamisel. Samuti toimub Harku alajaama kaudu rahvusvaheline elektrikaubandus Baltimaade ja Skandinaaviamaade vahel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474