5. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiina Antsem: ma ei usaldaks Eesti pensionisüsteemi

Ma ei usaldaks Eesti pensionisüsteemi ning investeeriks pigem mujale, rääkis Äripäevale Sirowa Tallinn AS juhatuse liige Tiina Antsem, kes Eestis ei ela.

„Ma töötan Baltikumis ja elan Norras, nii et mind see tegelikult otseselt ei puuduta. Aga kui ma peaksin otsustama, siis ma seda ei teeks, vaid otsiksin teisi alternatiive investeerimiseks, sest ma lihtsalt ei usaldaks seda süsteemi ega usuks ka antud lubadusi,“ ütles Antsem.

„Lubadusi on kuuldud küll, üks erakond lubas meid näiteks viie Euroopa rikkama riigi sekka viia,“ lisas ta veel vastates tänasele küsimusele, kas jätka makseid teise pensionisambasse.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474