9. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piritale kavandatakse uut rannahoonet

Tallinna linnavalitsus algatab detailplaneeringu, mille eesmärgiks on rajada Piritale uus, vaba aja veetmise võimalusi pakkuv rannahoone, ühtlasi on plaanis jahisadamat laiendada.

„Pirita jõe suudme paremkalda alale detailplaneeringu koostamise eesmärgiks on supelranna ja jahisadama naabrusse mitmesuguseid vaba aja veetmise võimalusi luua ning suurenenud nõudluse tõttu kitsaks jäänud Pirita jahisadamat laiendada,“ ütles abilinnapea Taavi Aas.

Planeeritava maa-ala suurus on 11,74 ha, eesmärgiks on ehitada alale sotsiaalse suunitlusega kuni kolmekorruseline mitmeotstarbeline ärihoone, rekonstrueerida olemasolev kai ning ehitada juurde 41-kohaline jahtlaevade kai. Ärihoonesse on kavandatud vabaajakeskus, sadamaruumid, ujula, spordiklubi, kauplus, purjespordikeskus, kohvik ja vetelpäästestaap. Planeeritav mitmeotstarbeline hoone muudab piirkonna atraktiivsemaks ja aastaringselt aktiivselt kasutatavaks.

Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles Liivi Port Services OÜ. Detailplaneeringu eskiisi koostas Optimal Projekt OÜ. Peale detailplaneeringu algatamist korraldab Pirita Linnaosa Valitsus planeeringu lähteseisukohtade ja eskiislahenduse avaliku arutelu.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474