12. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Müüjad ignoreerivad kinnisvara turuhinda

City24 värske uudiskiri kirjeldab kinnisvaramüüja suurimaid vigu. Kõige suuremaks veaks on müüjate ignorantsus.

"Viimased kaks ja poolt aastat ehk perioodil, kus kinnisvarahinnad on langenud, on müüjate puhul suurimaks veaks reaalsete turutehingutele vastavate hinnatasemete ignoreerimine," ütles kinnisvaraportaalile City24 1Partner Kinnisvara tegevdirektor Martin Vahter.

Kui tõusval turul oli müüjate puhul passiivsus kasuks, siis langeval turul on vastupidi. Võidab see, kes esimesena hinda langetab. Iseenesest lihtne reegel, kuid emotsionaalselt raske täita, lisas Eesti suurim kinnisvaraportaal.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474