17. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Vanade pliiakude uus elu

Sillamäel avati täna AS-i Ecometal vanade pliiakude ümbertöötlemistehase uus järk. Üle 40 miljoni krooni maksma läinud naatriumsulfaadi tootmisliini rajamist toetati 52% ulatuses Norra finantsmehhanismi abil. Uue kristalliseerimisseadme käivitumisega on Ecometali tehas praktiliselt jäätmevaba.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474