18. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes said Tallinnalt sotsiaalse töökoha toetust?

Eile teatas Tallinna ettevõtlusamet, et toetab 2,9 miljoni krooniga kaheksat ettevõtet, kes loovad täiendavaid töökohti. Täna sai Tallinn avaldada ka nende nimed.

„Toetuse saajad on MRP Linna Liinid, OÜ Jaaksoni Linnahooldus, AS Ühisteenused, AS Comarket, Osaühing Kesklinna Pargid, aktsiaselts Harjumaa Liinid, Aktsiaselts Mustamäe Haljastus ja OÜ Adelan Prügiveod,“ ütles Äripäevale Tallinna ettevõtlusameti juhataja Kairi Teniste.

Tema sõnul plaanitakse luua 58 uut töökohta, mille töö on tähtajaline, kestes 6 kuni 12 kuud. „Tööd saavad transpordivahendite koristajad, reisijate loendajad, parkimisautomaatide hooldajad, haljastustöölised, klienditeenindajad ning liinioperaatorid,“ lisas Teniste, kelle sõnul jäävad planeeritud töötasud vahemikku 4800 kuni 6500 krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474