18. juuni 2009

Kes said Tallinnalt sotsiaalse töökoha toetust?

Eile teatas Tallinna ettevõtlusamet, et toetab 2,9 miljoni krooniga kaheksat ettevõtet, kes loovad täiendavaid töökohti. Täna sai Tallinn avaldada ka nende nimed.

„Toetuse saajad on MRP Linna Liinid, OÜ Jaaksoni Linnahooldus, AS Ühisteenused, AS Comarket, Osaühing Kesklinna Pargid, aktsiaselts Harjumaa Liinid, Aktsiaselts Mustamäe Haljastus ja OÜ Adelan Prügiveod,“ ütles Äripäevale Tallinna ettevõtlusameti juhataja Kairi Teniste.

Tema sõnul plaanitakse luua 58 uut töökohta, mille töö on tähtajaline, kestes 6 kuni 12 kuud. „Tööd saavad transpordivahendite koristajad, reisijate loendajad, parkimisautomaatide hooldajad, haljastustöölised, klienditeenindajad ning liinioperaatorid,“ lisas Teniste, kelle sõnul jäävad planeeritud töötasud vahemikku 4800 kuni 6500 krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474