• 18.06.09, 11:26
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kes said Tallinnalt sotsiaalse töökoha toetust?

Eile teatas Tallinna ettevõtlusamet, et toetab 2,9 miljoni krooniga kaheksat ettevõtet, kes loovad täiendavaid töökohti. Täna sai Tallinn avaldada ka nende nimed.
„Toetuse saajad on MRP Linna Liinid, OÜ Jaaksoni Linnahooldus, AS Ühisteenused, AS Comarket, Osaühing Kesklinna Pargid, aktsiaselts Harjumaa Liinid, Aktsiaselts Mustamäe Haljastus ja OÜ Adelan Prügiveod,“ ütles Äripäevale Tallinna ettevõtlusameti juhataja Kairi Teniste.
Tema sõnul plaanitakse luua 58 uut töökohta, mille töö on tähtajaline, kestes 6 kuni 12 kuud. „Tööd saavad transpordivahendite koristajad, reisijate loendajad, parkimisautomaatide hooldajad, haljastustöölised, klienditeenindajad ning liinioperaatorid,“ lisas Teniste, kelle sõnul jäävad planeeritud töötasud vahemikku 4800 kuni 6500 krooni.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele