2. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna linnavalitsus andis Harjumäe paviljoni äsjaasutatud firmale

Tallinna kesklinna valitsus teatas täna enampakkumisel olnud Harjumäe paviljoni uue üürniku lähemaks 25 aastaks, milleks on 11. juunil äriregistrisse kantud Parklinn Grupp OÜ.

„Harjumäe paviljoni üürilepingu konkursi ning läbirääkimistel pakkumiste sisuline pool oli konkreetne ja väga täpne,” märkis Kesklinna vanem Marek Jürgenson Raepressi vahendusel. „Võib öelda, et kogu paviljoni lähiümbrus on kardinaalselt muutumas ning omandab lõppilme selle aasta jooksul ning samuti muutub kõlakoja toitlustusasutused nõutumaks ja populaarsemaks kui veel oli mõni aasta tagasi.”

Jürgensoni sõnul seati üürilevõtjale tingimuseks, et kõlakojas tuleb avada aastaringselt töötav toitlustusasutus ühes suveperioodil välikohviku paigaldamise võimalusega.

Parklinn Grupi juhataja Svetlana Molisejev lubas Harjumäel avada aastaringse kohviku juba septembris ja kutsuda sinna esinema andekaid muusikuid ja artiste. „Kogu projekt läheb maksma umbes 3 miljoni krooni," lisas naine.

Harjumäe paviljonil on kasulikku pinda 176,5 m2. Enampakkumise alghind oli 25 kr/m2 kohta, millele lisanduvad kõrvalkulud, maksud ja koormised. Kõlakoja remontimisel peab lähtuma muinsuskaitse eritingimustest.

Äriregistri andmetel on 42 000kroonise osakapitaliga Parklinn Grupi omanikuks Svetlana Moisseenko, kes kuulub ka Juri Sohharevi osaühingu Drivelink juhatusse.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474