6. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAS Grupil tõsised raskused 1,4 miljardi säästmisega

SAS Grupil on tõsised raskused 1,4 miljardi Eesti krooni suuruse summa kokkuhoidmisega, kuna läbirääkimised grupi töötajate palgakärpe teemal lõppesid täna tulemuseta.

Läbirääkimised SAS Grupi juhtkonna ning SASi töötajaid esindava organisatsiooni vahel kulude kärpimise teemal lõppesid täna tulemuseta, kirjutas politiken.dk. Vaatamata väikesele arengule ei saavutatud grupi 39 töötajaid esindava organisatsiooniga kokkulepet palkade vähendamise suhtes. Grupi juhtkond üritab nüüd leida väljapääsu muude kulude kärpimise näol.

"Me oleme paari viimase nädala jooksul teinud küll edusamme, kuid me pole saavutanud ühtegi pikaajalist ega jätkusuutlikku kulude vähendamise allikat, mis poleks seotud võimatute tingimustega. See aga kahjuks tähendab, et me pole seni saavutanud vajalikku kulude kokkuhoidu. Grupi juhtkond asub koheselt otsima muid võimalusi kulude säästmiseks," ütles SASi kontserni juht Mats Jansson.

SASi teenindava personali juht Taanis Verner Lundtoft Jensen kommenteeris tänast kohtumist, et tema jaoks on arusaamatu, et SASi juhtkond ütles ei nende poolt pakutud 6%sele palgakärpele.

"Me pakkusime, et meie töötajad on valmis 6%ks palgakärpeks ilma igasuguste tingimusteta. Ma ei näe mingit põhjust, miks nad peaksid meie pakkumise tagasi lükkama," sõnas Jensen.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474