9. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bravocom avas testkasutuseks 3,5G mobiilsidevõrgu

Tavatelefoni-, interneti- ja mobiiliteenuste pakkuja Bravocom avas eile testimiseks Eesti neljanda 3,5G mobiilsidevõrgu "Tallinn Mobile 3G".

Kaubamärki Bravocom kasutava ProGroup Holdingu juhatuse liikme Jaak Lippmaa sõnul keskendub "Tallinn Mobile 3G" kolmanda põlvkonna mobiilsideteenustele, mille käegakatsutavad hüved on jäänud paljudele Eesti mobiilikasutajatele ebaselgeks. ""Tallinn Mobile 3G" pakub klientidele võrgusiseseid videokõnesid, võrgusiseseid tavakõnesid ning SMSe ja MMSe täiesti tasuta," märkis ta.

"Tallinn Mobile 3G" kõnekaardi ostnud saavad kasutada mobiiliinternetti allalaadimiskiirusega kuni 14,4 megabitti sekundis, mis on kiirem paljudest kodustest internetiühendustest. Esimese mobiil-TV teenusena on Tallinn Mobile'i võrgus testperioodil nähtav kodumaine muusikakanal Seitse, oodata on ka uute teenuste lisandumist.

"Võrgu arendamisel on meile suureks abiks mobiilikasutajatelt saadud tagasiside, mille alusel on meie arendusmeeskond valmis looma klientidele meelepäraseid teenuseid," ütles Lippmaa. "Kuna esialgu toimib testimiseks avatud uue põlvkonna mobiilsidevõrk vaid Tallinna piires, siis on ka võrgu nimeks "Tallinn Mobile 3G". Üle-eestilise katvuseni ning seejärel uue võrgu ametliku avamiseni kavatseme jõuda lähikuudel," lisas ta.

ProGroup Holdingu turundusjuhi Kristo Krummi sõnum eristub "Tallinn Mobile'i" kõnekaart teistest samalaadsetest selle poolest, et klient saab ühel plastikalusel kaks SIM-kaarti. "Uudne lahendus võimaldab kliendil kohe teine SIM-kaart sõbrale või tuttavale anda ning omavahel "Tallinn Mobile'i" võrgus tasuta suhtlema hakata," rääkis ta. "Tallinn Mobile'i" võrgust väljahelistamiseks tuleb laadida kõneaega.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474