10. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Obama: maailm vältis katastroofi

USA president Barack Obama rääkis täna, et globaalmajanduse kestva paranemiseni on veel maad minna, kuid ära on suudetud hoida katastroofiline majanduse kokku kukkumine.

Obama sõnas, et maailma juhtivad poliitikud on võtnud kasutusele märkimisväärseid meetmeid nii majanduse, keskkonna, kui globaalse turvalisuse huvides.

"Väheste mõtlematu tegutsemine on külvanud majandussurutise üle maailma," rääkis Obama majandusraskustest, mis said alguse USA kinnisvaraturult. Allakäik survestab nüüd nii maailma suurriike kui arenevaid maid, kirjutas AP.

Obama kutsus riikide juhte üles ühinema globaalse taastumisele viiva plaaniga, mis kätkeb endas rangemaid finantsreegleid ja jätkuvat majanduse ergutamist.

"Ainuke tee edasi on läbi ühise ja järjekindla pingutuse võitlemaks ohtudega, mis ähvardavad meie rahu, meie õitsengut ja meie ühist inimlikkust, ükskõik kus need ohud ka ei eksisteeriks," kõneles Obama G8 kohtumise lõpus pressikonverentsil.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474