21. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Water Ser kasvatas I poolaastal käivet 28%

Water Ser Groupi tänavuse esimese poolaasta konsolideeritud käive oli ligi 262 miljonit krooni, kasvades eelmise aasta sama ajaga võrreldes 28 protsenti.

Kas ettevõte jäi esimeses kvartalis kasumisse või kahjumisse, Water Ser ei teatanud. Kolmes Balti riigis tegutseva ettevõtte juhatuse esimehe ning osaniku Rein Reitalu sõnul on käibekasvu taga eeskätt eelmistel perioodidel tehtud õiged otsused ning tugev areng Lätis.

"Eelmisel aastal muutusime Eestis ja Leedus oma tütarettevõtetes läbiviidud muudatuste kaudu oluliselt efektiivsemaks ja konkurentsivõimelisemaks. Samuti olime mullu väga edukad mitmetel suurtel riigihangetel Lätis, kust tulebki oluline osa tänavusest käibe kasvust," ütles ta.

1991. aastal loodud väikesest perefirmast on aastate jooksul kasvanud pea 450 töötajaga rahvusvaheline grupp. Water Seri peamisteks tegevusaladeks on vee-, kanalisatsiooni- ja gaasitorustike ehitus. Water Seri tütarettevõtted tegutsevad Eestis Lätis ja Leedus. Ettevõte on väljendanud oma huvi Euroopa Liidu uute liikmesriikide ehitusturgudele suundumiseks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474