• 28.07.09, 12:11
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Venemaal tahetakse piirata Skype'i kasutamist

Vene Töösturite ja Ettevõtjate Liit kavatseb ette valmistada seaduse paranduse eelnõu, mis piiraks Skype'i ja ICQ kasutamist, vahendas vz.ru.
Töösturite ja ettevõtjate liidu telekommunikatsiooni ja informatsioonitehnoloogiate teemalisel koosolekul tõid mitmed telekommunikatsiooni kompaniid välja telekommunikatsiooni sfääri reguleerimise vajadust.
Megafoni tegevjuhi asetäitja Valeri Jermakovi sõnul ei saa telefonioperaatorid oma kasumeid tasuta suhtlusvahendite Skype'i ja ICQ pärast. Lisaks on need suhtlusvahendid välismaist päritolu ja seetõttu peaks riik toetama selle sfääri kodumaist tootjat, ütles Jermakov. Ta lisas, et need firmad ei tasu Venemaale ka makse.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele