30. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perens: hullem on nüüd möödas

Pangad ei rutta enne sügist laenutingimusi leevendama, pankade hinnangul ei määra mitte kinnisvara hinnad vaid inimeste maksevõime ja tööhõive näitajad laenutingimuste leevendamise, kuid siiski võib kergendatult hingata, sest enam hullemaks ei lähe.

Swedbank Eesti juht Priit Perens usub, et hullem on möödas ja olukord majanduses stabiliseerumas. Seda nii kinnisvaraturul kui mujal, vahendas ERR.ee Aktuaalse kaamera uudist.

SEB jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juht Riho Unt usub, et kinnisvaraturg aktiviseerub sõltumata laenude omafinantseerimismääradest siis, kui inimesed usuvad, et hinnalangus on põhja jõudnud.

Majandusanalüütik Villu Zirnaski arvates on pangad praegu kinnisvara pantvangiks jäänud.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474