15. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vabadussammas neelab jälle lisaraha

Kaitsmaks võidusamba valgustust niiskuse eest, tuleb tellida lisatöid, kirjutas Õhtuleht.

Kuigi monumendi trepipõsed on isoleeritud, on sadude ajal imbunud neisse niiskust, põskedes on aga trepivalgustite juhtpaneelid. Lisatöid saanuks vältida, kui linnavõim ja kaitseministeerium oleksid omavahel paremini suhelnud – nimelt polnud planeeringu algul teada, et ministeerium saab kilbiruumina enda kasutusse osa Vabaduse väljaku maa-alusest parklast ning paneelid oleks saanud kohe sinna planeerida. Tööde hind ja kestus ei ole veel teada.

Praegu on sambas kaks pikka pragu, sest paneele vahetades jäi tšehhidel kaks 50 cm pikkust liistu puudu.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474