20. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pihl peab ühiselamuid munitsipaalmajadest tähtsamaks

Endine siseminister Jüri Pihl ütles, et uute munitsipaaleluruumide ehitamise asemel tuleks tegeleda hoopis kohalike ühiselamutega ning neid remontida.

"Meie peamine eesmärk on see, et erinevatel ühiskonnagruppidel, nii tööandjatel kui ka tavalistel töötajatel, oleks garanteeritud eluase. Vaid siis saab meil kõigil hästi minema hakata," rääkis Pihl.

Tema sõnul on kasvava tööpuuduse tingimustes kahtlemata oluline leida uus töökoht, kasvõi ajutine. Munitsipaaleluruumid on abiks, kuid ühiselamute remont ja ümberehitus oleks õiglasem, leidis Pihl. Üle tuleks vaadata ka korterite hinnad tegutsevates ühiselamutes.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474