3. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riverito sai 15aastase liivakaevandamise loa

Keskkonnaameti Harju-Järva-Rapla regioon teatas täna, et Riverito (end OÜ Merko Kaevandused ja seejärel AS Merko Grupp) sai loa kaevandada Anija vallas ehitusliiva.

Poolvahe II liivakarjääris, mille suurus on 23,86 ha, pole vaja kaevandamise keskkonnamõju hinnata, lisas keskkonnaamet. Kaevanduse teenindusmaaks määrati 31,35 ha. Liiva äraveost tekkinud auku rajatakse tehisveekogu. Kaevandamise käigus vett karjäärist välja ei pumbata.

Mäeeraldise piires on ehitusliiva aktiivne tarbevaru 1,476 mln m³, millest kaevandatav on 1,395 mln m³. Maavara kasutatakse üldehituses ning teedeehituses. Liiva kaevandamise keskmine aastamäär on 100 000 m³.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474