4. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahumaa hindas suurinvesteeringu enam kui poole võrra alla

Indrek Rahumaale kuuluva Investeerimisvabrik OÜ majandusaasta aruandest selgus, et ettevõte on ühe oma peamise investeeringu (Alta Capital Partners SIA 69,25% osalus) alla hinnanud 645 miljonilt kroonilt 229 miljonile.

Rahumaa ütles, et konkreetne investeering on alla hinnatud, kuna turuväärtus on langenud. Kas ka mõni muu ettevõtte investeering alla hinnatakse, sõltub tema sõnul turust. "Ma ei plaani midagi alla hinnata, ma hoian investeeringuid bilansis turuväärtustega, vastavalt raamatupidamisseadusele," lisas ta.

Rahumaa märkis, et ettevõtte käekäik sõltub praegu üldistest oludest. "Kui väärtpaberite hinnad tõusevad, siis varade väärtus kasvab. Läheb vastavalt turu seisule – mis siin kurta," lausus ta.

Rahumaa hindas suurinvesteeringu enam kui poole võrra alla

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474