16. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõhmuse firma pääses pankrotist

Harju maakohus otsustas täna jätta rahuldamata Casa Estone OÜ avalduse OÜ Fixor Invest pankroti väljakuulutamiseks.

Samuti otsustas kohus tühistada Fixor Investi suhtes kohaldatud kogu vara käsutuskeeld.

Kinnisvaraalal tegutsev Fixor Invest kuulub 60% ulatuses Rain Lõhmuse firmale Lõhmus Holdings AS. Casa Estone osanikuks on Jaanika Mägi-Klimenkova.

Harju Maakohus algatas juunis OÜ Fixor Invest pankrotimenetluse. Kohtu määrusega peati ettevõtte vara suhtes toimuv sundtäitmine ning keelati OÜ-l Fixor Invest kogu vara käsutamine ilma ajutise pankrotihalduri nõusolekuta.

Veebruaris kirjutas Äripäev, et Rain Lõhmuse osalusega ettevõte Fixor Invest üritab saneerimise teel end päästa ning tekkinud võlad ära maksta. Toona lootis Fixor Investi juht Oliver Nääs, et makseraskused on võimalik saneerimise käigus ületada. „Võlgade likvideerimine sõltub suuresti võlausaldajate valmidusest tulla vastu ettevõttele, surudes mõistlikes piirides alla enda huve,“ märkis Nääs.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474