18. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veeber: TOPis on ettevõtjad tõusmas ja ärimehed langemas

Tänavu on Rikaste TOPis ettevõtjad tõusmas ja ärimehed on tagasi minemas ning järgmine aasta teeb veel suurema korrektiivi, märkis ettevõtte AS Giga omanik Tiit Veeber.

"Nagu Äripäev ütles oma preambulis, et töötegijad on tõusmas. Ettevõtjad on tänavu Rikaste TOPis tõusmas ja ärimehed on tagasi minemas. Olen alati püüdnud inimestele öelda, et Veeber ei ole ärimees vaid ettevõtja," kommenteeris Tartu soojatootmise ettevõtja oma koha parandamist Äripäeva Rikaste TOPis.

"Kõige suurem saavutus tänavu on see, et ettevõte on jäänud tervikuks, hingama ja täie rinnaga. See on väga tähtis. Need on sellised näitajad milleta on ettevõtja elu kurb," rääkis ta.

"Arvan, et järgmisel aastal on tabelis veel olulisi langusi. Ning jälle ettevõtjad tõusevad, ärimehed langevad." Veeber usub, et järgmine aasta teeb veel suurema korrektiivi kui see on tänavu Rikaste TOPis. "Neid inimesi annab otsida, kes teenisid 2008/2009 kasumit," lisas ta.

"Eesti väikese riigi seisukohast on tähtis, et kasvaks ettevõtjate osa kogumajanduses ja kui see kasvab majanduses, siis kasvab ka varanduslik seis ettevõtetes. Ning omakorda kasvab ka riigi haldusalas olev raha," sõnas ta.

Tiit Veeber on 2009. aasta Äripäeva Rikaste TOPis 128. kohal ning mullu oli ta 149. kohal.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474