19. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusettevõtja: järgmisel aastal läheb TOPis tõmblemiseks

Kuna osad ettevõtjad on osanud viletsat aega ära kasutada ja on uued niššid leidnud, tuleb järgmisel aastal rikaste TOPis parasjagu tõmblemist, ütles teede ehituse ja remondiga tegelev Moreen tegevjuht Juss Maurer.

Edukas teede ehitaja ja killustiku tootja Maurer usub, et järgmisel aastal tuleb Äripäeva rikaste TOPis parasjagu tõmblemist. "Tore, et osad ettevõtjad on osanud viletsat aega ära kasutada ja on uued niššid leidnud. Usun, et see paneb vere ja mõtte käima ja leitakse uusi lahendusi."

"Olen optimistlik, et järgmine aasta hakkab kuidagi minema. Kes kevadeni välja venitab, sellel on hullemad ajad möödas," lisas ettevõtja.

Maurer on optimistlik ka OÜ Moreeni suhtes. "Usun, et jääme ellu, see aasta on märgatavalt tagasihoidlikum, aga eelmine aasta jooksis veel vanast rasvast," kommenteeris ta. "Oskasime kevadistel hangetel teha tagasihoidlikke hindasid ja tänu sellele oleme nii üht kui teist võitnud ning oleme oma meestele töö kindlustanud selleks suveks ja isegi eelolevaks talveks," rääkis Maurer.

"Selles mõttes on väikene julgeolek ja kindluse tunne isegi olemas, et talvel külm ära ei võta. Loodame kuidagi kevadeni välja sebida," sõnas ehitusettevõtja.

Tänavu on Juss Maurer tõusnud Äripäeva rikaste TOPis 173. kohale. Eelmine aasta oli ehitusettevõtja TOPis 231. kohal ning samuti tõusjate hulgas.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474