21. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Minister: pole kombeks haraka moodi asju koguda

Sotsiaalminister Hanno Pevkur ütles Äripäevale, et ta ei ostaks riigi maad, kuna pole kombeks haraka moodi asju koguda.

"Mul küll pole plaanis midagi ostma hakata, müügu kes tahes, riik või keegi teine (naerab küsimuse peale, kas ta ostaks riigi maad - toim). Ma pole selline, kes haraka moodi igasugu asju kokku ostab," sõnas Pevkur. "Iseasi, kui mul oleks tõesti midagi vaja, siis ehk, kuid mul on kodu olemas ja koht looduskaunis paigas vanaema juures."

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474