22. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Deerhunteri omanikud andsid töötajatele peksa

Jahitarvete kaupluse Deerhunteri omanikud andsid Aktuaalse Kaamera andmetel töötajatele peksa.

Esimesena sai vägivalla käes kannatada Ülemiste keskuse kaupluse töötaja, kes soovis ettevõtte palgalt lahkuda. Seejärel suundusid omanikud teise kauplusse, ks lõid müüjana tööl olnud Aleksandrit, kes lasi ründajate suunas pipragaasi. Kaupluses viibinud kaastöötaja vajutas turvanuppu. Kuna turvafirmast abi polnud, kutsuti kohale politsei, mis viis kaasa 33aastase Raivo. Tema suhtes alustati kriminaalmenetlust.

Deerhunteri omanikud töötajate ründamist kommenteerida ei soovinud.

Deerhunter otsib praegu oma Tallinna meeskonda uut müüjat-konsultanti, kellele lubab töö eest väärilist tasu.

Äripäeva andmetel on Deerhunteri jahitarvete kauplusega seotud kolm erinevat firmat: Deerhunter Guns Ammo OÜ, Mertestex Investments AS ja Avokaarex Grupp OÜ. Esimene kuulub 100%liselt Tarmo Türile, teine võrdsetes osades Tarmo Türile ja Tõnis Vihile ning kolmas Vello Anijalale.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474