23. september 2009

Kalm: Eesti Telekomis suuremaid muutusi tulemas pole

Eesti Telekomi juht Valdo Kalm ütles Äripäevale, et omanikuvahetus Eesti Telekomis suuremaid muutusi kaasa ei too. "See jooksis kuskilt juba läbi, et suuremaid muutusi ei tule," kordas Kalm TeliaSonera lubadust.

Küsimusele, kui palju töökohti võib ettevõttest kaduda, vastas Kalm: "Ei oska seda küll kommenteerida. 2008. aastal käivitasime kõigis ettevõtetes efektiivsusprogrammid, nii EMTs, Elionis kui ka Microlinkis, kuid see on seotud tavapärase äritegevusega, mitte omanikuvahetusega."

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474