• 26.09.09, 15:39
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Korterite hinnad aina langevad

Spetsialistide hinnangul algas sügis Ida-Virumaa kinnisvaraturul eelmise aasta ja tänavu esimese poolaastaga võrreldes aktiivsemalt, kirjutab Põhjarannik. Seda seostatakse hinnalangusega, mis prognooside kohaselt jätkub ka talvel.
Kinnisvarabüroo Uus Maa Jõhvi esinduse juhi Hannes Halliku sõnul on üks põhjus, miks korterite keskmine hind langeb, see, et kohtutäiturid panevad üha rohkem kinnisvara sundmüüki. Kinnisvarabüroo Uus Maa spetsialistid ennustavad hinnalanguse jätkumist. Peamised faktorid, mis kinnisvaraturgu mõjutavad, on töötus ja kommunaalmaksed.
Spetsialistide arvates sundmüükide arvu vähenemist oodata ei tasu. Paljudele aasta alguses töötuks jäänutele lõpetatakse hüvitise maksmine. Samas suurenevad sügistalvisel perioodil nende inimeste küttekulud, mis paneb paljud kinnisvaraomanikud väljapääsmatusse olukorda ning sunnib kinnisomandit müüma.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele