4. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pistisevõtjast ehitusjärelevalvaja astub kohtu ette

Harju maakohus arutab esmaspäeval ehitusjärelevalve käigus pistist võtnud firma ja firmajuhi süüasja, kirjutasid ERR Uudised.

Põhja Ringkonnaprokuratuur süüdistab pistise võtmises Jüri Männisalu (57) ning tema juhitud Maket Ehituse OÜd. Süüdistuse järgi võttis lepingu alusel omanikujärelevalvet teinud Männisalu ja Maket Ehitus Tallinnas Mustamäel ühe kortermaja renoveerimistöödel võtma renoveerimisega tegelenud firmalt pistist 213 165 krooni, mis moodustas 10 protsenti tööde maksumusest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474