15. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BPT Asset Management sai fondivalitseja tegevusloa

Baltic Property Trust sai täna finantsinspektsioonilt loa valitseda kinnisvarafonde, teatas inspektsioon.

Lisaks on registreerimisel uus kinnine, mitteavalik kinnisvarafond BPT Baltic Opportunity Fund, kuhu on plaanis kaasata investoreid Baltikumist, Skandinaaviast ning Lääne-Euroopast.

"Soovime pakkuda investoritele jätkuvalt professionaalseid, läbipaistvaid, maksuefektiivseid ja aktiivselt hallatavaid kinnisvarasse investeerimise tooteid Baltikumis," rääkis Baltic Property Trusti Eesti juhatuse esimees Indrek Hääl.

"Hetkel on investoril tänu langenud rendihindadele ja kasvanud tootlusele võimalus lõigata kasu unikaalsetest pikaajalistest kinnisvarainvesteeringutest kõikides Balti riikides. Keskpikas perspektiivis näeme siin võrreldes Lääne-Euroopaga endiselt suuremaid arenguvõimalusi. Tänavu tugevalt langenud kinnisvarahinnad stabiliseeruvad tõenäoliselt mõne aasta jooksul koos majandusega ning hakkavad seejärel uuesti kasvama," rääkis ta.

2001. aastal asutatud Baltic Property Trusti fondidele kuulub enam kui 300 000 ruutmeetrit esinduslikku äripinda. Baltic Property Trusti peakorter asub Kopenhaagenis, lisaks on ettevõttel kontorid Tallinnas, Riias, Vilniuses, Berliinis, Gdanskis, Varssavis, Moskvas ja Peterburis.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474