29. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas Pindi Kinnisvara pankrotimenetlus

Harju maakohus algatas täna AS Pindi Kinnisvara pankrotimenetluse, teatas E24. Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman on varem Äripäevale öelnud, et tegu on lihtsa üürniku ja üürileandja vahelise vaidlusega ja pankrotiavaldus on alusetu.

Pindi Kinnisvara vastu esitatud pankrotiavaldus on surve avaldamine tavalises tsiviilvaidluses ning on alusetu, kinnitas Sooman veel oktoobri keskel.

“Üürnik ehk meie ei aktsepteerinud kõiki üürileandja ehk pankrotistunud OÜ Uue Veski Vara poolt esitatud arveid, kuna neil puudus sisuline alus. Ka teised Pärnus asuva Aida 5 büroohoone aktiivsemad üürnikud otsustasid, et kõiki neile esitatud arveid ja summasid ei saa tunnistada,» märkis Sooman.

Tema sõnul esitati pankrotiavaldus Pindi Kinnisvara vastu seetõttu, et raskema majandusolukorra tõttu on nii pankrotihaldurid kui ka kõikvõimalikud teised võlgade käitlemisega tegelevad ettevõtted muutunud agressiivsemaks ning teist poolt püütakse mõjutada kõigi vahenditega.

Pindi Kinnisvara on Eestis suurim kinnisvarabüroo, mille põhitegevusaladeks on kinnisvara vahendamine, hindamine ja korrashoid.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474