2. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara üritab hiinlastega koostööd teha

Arutasime koostööd laiemalt, et leida ühised huvipunktid, kommenteeris Arco Vara juhatuse esimees Lembit Tampere tänast kohtumist Hiina ühe suurima teedeehituse konsultatsioonifirmaga CCCC First Highway.

Tampere ütles, et tänasel Hiina-Eesti ärifoorumil kohtus Arco Vara firmaga CCCC First Highway. "Antud firma puhul on tegemist valdusettevõttega, mis tegeleb mitme erineva valdkonnaga, sealhulgas kinnisvara ja ehitusega. Arutasime koostööd laiemalt, et leida ühised huvipunktid. Konkreetsete projektideni me täna veel ei jõudnud," ütles Tampere.

CCCC First Highway on üks Hiina suuremaid teedeehituse konsultatsioonifirmasid, mis pakub täispaketi teenuseid: teede projekteerimine, tasuvusuuringud, ehituskonsultatsioon, testimine, sildade, tunnelite, kergliiklusteede jt infrastruktuurirajatiste ehitus jmt.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474