Arco Vara üritab hiinlastega koostööd teha

Arutasime koostööd laiemalt, et leida
ühised huvipunktid, kommenteeris Arco Vara juhatuse esimees Lembit Tampere
tänast kohtumist Hiina ühe suurima teedeehituse konsultatsioonifirmaga CCCC
First Highway.

Tampere ütles, et tänasel Hiina-Eesti ärifoorumil kohtus Arco Vara firmaga CCCC First Highway. "Antud firma puhul on tegemist valdusettevõttega, mis tegeleb mitme erineva valdkonnaga, sealhulgas kinnisvara ja ehitusega. Arutasime koostööd laiemalt, et leida ühised huvipunktid. Konkreetsete projektideni me täna veel ei jõudnud," ütles Tampere.

CCCC First Highway on üks Hiina suuremaid teedeehituse konsultatsioonifirmasid, mis pakub täispaketi teenuseid: teede projekteerimine, tasuvusuuringud, ehituskonsultatsioon, testimine, sildade, tunnelite, kergliiklusteede jt infrastruktuurirajatiste ehitus jmt.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised