6. november 2009

Patarei vanglale on ostuhuviline olemas

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) peab läbirääkimisi endise Patarei vangla hoonekompleksi ja ka Pagari tänava endise politseimaja müügiks.

RKAS-i kommunikatsiooni- ja turundusjuht Annika Loigu ütles ERR-i uudisteportaalile, et nii Patarei kui Pagari tänava hoonete suhtes on viimasel ajal tekkinud ostuhuvi ning on käimas läbirääkimised võimalike investoritega.

"Huvi on olnud nii kohalike kui välismaa investorite poolelt. Kellega läbirääkimisi peetakse, me praegu avalikustada ei saa," ütles Loigu. "Samuti ei saa veel prognoosida, kas ja millal ostu-müügi tehinguni jõutakse."

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806