6. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Patarei vanglale on ostuhuviline olemas

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) peab läbirääkimisi endise Patarei vangla hoonekompleksi ja ka Pagari tänava endise politseimaja müügiks.

RKAS-i kommunikatsiooni- ja turundusjuht Annika Loigu ütles ERR-i uudisteportaalile, et nii Patarei kui Pagari tänava hoonete suhtes on viimasel ajal tekkinud ostuhuvi ning on käimas läbirääkimised võimalike investoritega.

"Huvi on olnud nii kohalike kui välismaa investorite poolelt. Kellega läbirääkimisi peetakse, me praegu avalikustada ei saa," ütles Loigu. "Samuti ei saa veel prognoosida, kas ja millal ostu-müügi tehinguni jõutakse."

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474