Patarei vanglale on ostuhuviline olemas

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) peab
läbirääkimisi endise Patarei vangla hoonekompleksi ja ka Pagari tänava endise
politseimaja müügiks.

RKAS-i kommunikatsiooni- ja turundusjuht Annika Loigu ütles ERR-i uudisteportaalile, et nii Patarei kui Pagari tänava hoonete suhtes on viimasel ajal tekkinud ostuhuvi ning on käimas läbirääkimised võimalike investoritega.

"Huvi on olnud nii kohalike kui välismaa investorite poolelt. Kellega läbirääkimisi peetakse, me praegu avalikustada ei saa," ütles Loigu. "Samuti ei saa veel prognoosida, kas ja millal ostu-müügi tehinguni jõutakse."

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised