6. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Urmas Sõõrumaa koolitab dividendimiljonite eest lapsi

Suurärimees Urmas Sõõrumaa, kes võttis eelmisel aastal oma ettevõtetest välja kokku 50 miljonit krooni, kavatseb sel aastal välja võtta "ainult" 15 miljonit.

Äripäev küsis Sõõrumaalt, mis ta väljavõetava rahaga teeb?

"Kavatsen enda lapsi koolitada, erinevatesse äriprojektidesse investeerida, mitmeid mittetulunduslikke üritusi toetada. Samuti tarbida," ei salga seitsme lapse isast suurettevõtja, et järgib ka majandusminister Juhan Partsi ülekutset julgemalt vajalikke asju osta.

Sõõrumaa ei ole iga-aastast dividendimaksmise strateegiat välja töötanud.

"Otsustame igal aastal eraldi, kui suur osa kasumist investorite vahel jaotada. Dividendide maksmise otsustamisel oleme alati lähtunud põhimõttest, et eelkõige peab olema tagatud ettevõtte areng ja laienemine," lisab Sõõrumaa.

Kas tema meelest on dividendide 21%-line tulumaksustamine mõistlik?

"Jah, tundub nii," jääb ärimees siinkohal napisõnaliseks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474