10. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus idee: Tallinna mees pani end enampakkumisele

"Tip-top mees igaks elujuhtumiks!" kõlas tänase "Ringvaate" saatekülalise netioksjoni kuulutuse tunnuslause. Stuudios istus end ühe kroonise alghinnaga enampakkumisele pannud Leo.

Oksjon algas Osta.ee veebilehel 28. oktoobril ning lõpes 8. novembril, mil mehe lõpphinnaks kujunes 625 krooni, vahendas Õhtuleht. Soovijale on Leo nõus olema abiks kõiksugustel töödel kuni kaheksa tunni ulatuses. "Mina nimetaks end tänapäeva turuvarblaseks," rääkis Leo, pidades end kõige paremaks ehitusvaldkonnas.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474