18. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa: hakkan mehemoodi tööd tegema

Tööd hakkan ma mehe kombel tegema, igasugused ühinemised ja ostud-müügid on turvaäris toimunud ilma minuta ja võib-olla minuga seoses tuleb veel rohkem, rääkis Urmas Sõõrumaa naasmisest turvaärisse.

"Vaatasin juba mõnda aega ringi, et mis pakkumised on. Ja kui Pristis ostis Skorpioni ära, ega see info polnud tegelikult mullegi võõras, kuid mina pidasin seda liiga kalliks ostuks tollel ajal," kommenteeris Sõõrumaa.

"Ning viimastel kuudel on paljud minu tuttavad, potentsiaalsed kliendid minu poole pöördunud, et kust tänapäevast ja ajakohast teenust saada ja kui sinu käest mitu korda küsitakse, siis oleks patt seda neile mitte pakkuda," lisas ta.

Sõõruma ütles, et kui teda juba kevadel K Grupiga seostati, siis ta veel ei mõelnud firma ostmise peale. „Need spekulatsioonid on tõenäoliselt tulnud kasuks K Grupi arengule, aga mina tänaseni ei tea, kust need alguse said.“

"Tahame küll turuliidriks saada, kas see endaga ümberjagunemisi kaasa toob, aga kliendid võidavad sellest kõvasti, kuna kõik peavad hakkama oma rihma pingutama. Mina pole kunagi niisama istuja tüüp olnud – mina kavatsen usinasti kliente teenindada," märkis ta.

Turuliidri positsiooni hõivamisest rääkides lisas Sõõrumaa, et selles äris ei toimu midagi väga kiiresti. „Selles äris panen mina lipu alati 5-7 aasta taha, orientiir jääb vähemalt nii kaugele.“

Sõõrumaa plaan kanda kinnitada taas turvaäris on pikemaks ajaks. „Masuaeg, mis on praegu Eestisse jõudnud pani mõtlema, et teenuseäri on kindlasti üks äri, mis ei kao siit kuhugi – seda on alati vaja."

"Tööd hakkan ma mehe kombel tegema ja mina olen üldse suhtlemisaldis tüüp, et igasugused ühinemised ja ostud-müügid on siin turul toimunud ilma minuta ja võib-olla minuga seoses tuleb veel rohkem," rääkis ta tulevikuplaanidest.

K Grupi ostu-müügi hinda ei soostunud Sõõrumaa kommenteerima.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474