18. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa ostab K Grupi

Urmas Sõõrumaa ostab 100% K Grupp Turvateenused OÜst, mis kuulus Margus Laasile.

"Viimasel 18 aastal olen vähemal või rohkemal määral olnud seotud turvaäridega Eestis ja tema lähiriikides. Tunnen seda valdkonda läbi ja lõhki ning usun, et keerulistel aegadel on mõistlik oma tegemisi rohkem fokusseerida," selgitas Urmas Sõõrumaa. Tema hinnangul on K Grupp tubli ettevõte, kellel on potentsiaali tõusta Eesti turvaturu liidriks.

1999. aastast tegutsev K Grupp Turvateenused OÜ on ettevõte, mille teenuste sekka kuuluvad valveteenused, turvasüsteemide paigaldamine ja hooldus ning turva- ja ohutusalased koolitused.

Ettevõtte kogukäive oli 2008. aastal 35 miljonit krooni. K Grupp Turvateenuste OÜ suurimate klientide hulka kuuluvad näiteks Eesti Raudtee, Reval Hotels ja Comarket.

Sõõrumaa oli turvakontserni ESS asutaja, hiljem muutus see välisosanike kaasamisega Falck Eestiks ning täna kannab nime G4S.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474