27. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BÖRS: USA ähvardab avaneda langusega

USA aktsiaturg võib peamiste aktsiaiindeksite tuletistehingute põhjal tänast börsipäeva alustada eilse riigipüha järel langusega.

Dow Jonesi tööstuskeskmise lähim futuur vihjab, et juhtiv aktsiaindeks võib langeda 220 punkti, 10222 punktile. S&P 500 indkes võib käest anda 29,8 punkti ja maksta 1079,1 punkti.

Teisel pool maakera õhus püsiv võimalus, et Araabia Ühendemiraatide üks emiraat Dubai ei saa hakkama võlakohustuste teenindamisega ja püüab võlakohustuste täitmist edasi lükata, käib investorite närvidele ja mõjutab negatiivselt pangaaktsiaid.

Bank of America ja JPMorgan Chase aktsiad kukkusid enam kui 3,4 protsenti.

Kinnisvaraarendus Dubai World, millel on 59 miljardi dollari eest kohustusi, on palunud võlausaldajatel olla rahulikud ja pikendada laenutähtaegu. Ülirikkana näiv Dubai laenas 80 miljardit dollarit neljaaastase kinnisvaraarenduse plaani tarvis, mis pidanuks riigi muutma piirkonna turismi- ja finantskeskuseks. Dubai Worldile on raha laenanud teiste seas Credit Suisse, HSBC, Barclays, Lloyds Baning Group ja Royal Bank of Scotland.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474