8. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

79% koolinoortest on valmis töötama vabatahtlikuna 

79% noortemessil Teeviit CV-Online küsitlusele vastanud koolinoortest oleks valmis tegema töö ja kooli kõrvalt või isegi oma põhitegevusena vabatahtlikku tööd.

18% kõigist vastajatest on vabatahtlikku tööd juba teinud või seda praegugi tegemas ning vaid kümnendik kõigist vastanutest ütles, et nad pole tööst vabatahtlikuna kindlasti huvitatud, teatas personaliotsingufirma. Ligi viiendik noori leidis, et võiksid teha vabatahtlikku tööd ka oma põhitegevusena.

„Noorte valmisolek teha tööd vabatahtlikuna on väga rõõmustav. On küllaltki tõenäoline, et just vabatahtliku tegevuse kaudu võiks tänases tööturu olukorras saada noored esimesi töökogemusi, mida hiljem oma CVsse lisada,“ selgitas CV-Online'i turundusjuht Raimo Matvere. „Mõistagi tuleb seda numbrit vaadata siiski teatud mööndustega, sest kõik reaalselt vabatahtliku tööd tegema ilmselt ei asuks. Vabatahtlikuna ollakse valmis kaasa lööma valdkonnas, mis isiklikult huvi pakub. Siiski on selline tulemus väga positiivne signaal noorte sotsiaalsest vastutustundest ning avatusest.“

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474