8. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi Kinnisvara: Kohtla-Järve langes, Narva tõusis

Samal ajal kui Kohtla-Järve kinnisvarahinnad langesid kuuga 20,8%, kasvasid Narva hinnad 5,1%, tutvustas Pindi Kinnisvara oma turuülevaadet.

Narvas toimus novembris 52 tehingut, oktoobris oli neid 46. Hinnalangus tipust 2007. a mais on kokku 68%.

Narva korterite hinnalangus on peatunud, kommenteeris  Tehingu arv on hakanud tõusma ca 10-15% võrra kuus. Peamiselt on huvi järelturu korterite vastu, enamus uutest korterelamuprojektidest seisavad. Huvi on hakanud tekkima ka äriotstarbeliste üüripindade vastu, kuna paljud , nt toitlustusvaldkonna ettevõtted, on hakanud taotlema toetusi Euroopa fondidest.

Kohtla-Järve kinnisvarahinnad langesid kuuga 20,8%. Tehingute arv oli novembris 40, oktoobris toimus 35 tehingut. Hinnalangus tipust 2007. a juunis on 78%.

Kohtla-Järve hinnad on langenud kohati buumieelsele tasemele, mil kehvemas seisukorras majades anti kortereid ära 15 000krooniste ja suuremate võlgade eest. Paremates linnaosades korralikes majades leiab samuti elamispindu hinnatasemel 15 000-20 000 krooni. Tehinguarv on tänu soodsale hinnatasemele kerges tõusutrendis. Hinnatuimaks linnaosaks on Ahtme, kus ka hinnatase kõrgem.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474