16. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Go Spa palub linnalt abi tenniseväljakute üürimisel

Georg Ots Spa’l hinge sees hoidmine on Legendijuhtimise AS-ilt võtnud võhma tasuda linnale tenniseväljakute eest üüri endises mahus.

Legendijuhtimise AS-i juhatuse liige Tarmo Sumberg pöördus Kuressaare linnavalitsuse poole palvega vaadata üle tenniseväljakute üüri tasumise kord, et leevendada äriettevõtte olukorda praeguses kehvas majanduskliimas, kirjutas Oma Saar. 

Linnavalitsusele esitatud ettepaneku kohaselt loodetakse, et linn on nõus siduma üüri suuruse väljakute kasutamisega ehk siis makstav üürimäär võiks edaspidi olla 50 protsenti väljakute üürimise netokäibest. Linn on oma seisukoha võtnud, kuid ei ütle seda Oma Saarele enne, kui praegu välismaal viibiv Sumberg on omapoolse seisukoha välja ütelnud.

Praegu tuleb Legendijuhtimise AS-il tasuda tenniseväljakute maa-ala eest üüri 75 001 krooni aastas, samal ajal kui tänavu oli väljakute väljaüürimisest tulenev käive vaid 32 000 krooni.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474