20. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muuli: palgatõus on ebaõiglane

Kõrgemate riigiametnike palkade lahtisidumine keskmisest palgast oli õigustatud, kuid ebaõiglane oli riigiteenistujate palkade tõstmine praeguses majandusolukorras, rääkis Kalle Muuli raadiosaates "Olukorrast riigis".

Muuli lootis südamest, et riigikogus vastu võetud palgasüsteemi muutmise eelnõu ei lähe läbi. "Loodan, et president ei kavatse sellega leppida. Ma kutsun presidenti hoolikalt lugema põhiseadust," sõnas Muuli.

Muuli hinnangul ei tohiks riigijuhid oma palka tõsta olukorras, kui teistel sissetulek aina väheneb. "Miks peaksime ebaõiglusega leppima?" küsis Muuli.

Anvar Samosti arvates pole pikk arutelu riigiteenistujate palkade ümber siiani lahenduseni viinud ja seega oleks targem teema lõpetada. Selle asemel pakkus Samost välja, et muudatusi tuleks teha üldse parteipoliitikas, mis võiks tagada esindusväärse riigikogu.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474