20. detsember 2009

Muuli: palgatõus on ebaõiglane

Kõrgemate riigiametnike palkade lahtisidumine keskmisest palgast oli õigustatud, kuid ebaõiglane oli riigiteenistujate palkade tõstmine praeguses majandusolukorras, rääkis Kalle Muuli raadiosaates "Olukorrast riigis".

Muuli lootis südamest, et riigikogus vastu võetud palgasüsteemi muutmise eelnõu ei lähe läbi. "Loodan, et president ei kavatse sellega leppida. Ma kutsun presidenti hoolikalt lugema põhiseadust," sõnas Muuli.

Muuli hinnangul ei tohiks riigijuhid oma palka tõsta olukorras, kui teistel sissetulek aina väheneb. "Miks peaksime ebaõiglusega leppima?" küsis Muuli.

Anvar Samosti arvates pole pikk arutelu riigiteenistujate palkade ümber siiani lahenduseni viinud ja seega oleks targem teema lõpetada. Selle asemel pakkus Samost välja, et muudatusi tuleks teha üldse parteipoliitikas, mis võiks tagada esindusväärse riigikogu.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474