Muuli: palgatõus on ebaõiglane

Kõrgemate riigiametnike palkade lahtisidumine keskmisest palgast oli õigustatud, kuid ebaõiglane oli riigiteenistujate palkade tõstmine praeguses majandusolukorras, rääkis Kalle Muuli raadiosaates "Olukorrast riigis".

Muuli lootis südamest, et riigikogus vastu võetud palgasüsteemi muutmise eelnõu ei lähe läbi. "Loodan, et president ei kavatse sellega leppida. Ma kutsun presidenti hoolikalt lugema põhiseadust," sõnas Muuli.

Muuli hinnangul ei tohiks riigijuhid oma palka tõsta olukorras, kui teistel sissetulek aina väheneb. "Miks peaksime ebaõiglusega leppima?" küsis Muuli.

Anvar Samosti arvates pole pikk arutelu riigiteenistujate palkade ümber siiani lahenduseni viinud ja seega oleks targem teema lõpetada. Selle asemel pakkus Samost välja, et muudatusi tuleks teha üldse parteipoliitikas, mis võiks tagada esindusväärse riigikogu.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised