2. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas tõrjub lund ligi 90 masinat

Tallinna tänavatel, kõnni- ja kergliiklusteedel ning ühistranspordipeatustes töötab lumetõrjel ligi 90 masinat, teatas Tallinna linnavalitsus.

Jätkuva lumesaju tingimustes puhastavad käsibrigaadid ülekäigukohti ja ühistranspordipeatusi. Liikluse hõrenedes planeeritakse öötundideks lume väljavedu ristmikelt, ülekäigukohtadest ja ühistranspordipeatustest, kus kuhjatud lumehanged piiravad nähtavust ja on muutunud liiklusele ohtlikuks. Lähipäevil jätkub lume väljavedu kitsamatelt tänavalõikudelt ning kõnniteedelt, kus lume rohkuse tõttu on liiklus takistatud. 

Raskendatud on hooldustööd kvartalisisestel teedel, kust lumetõrjetehnika parkivate sõidukite ja kitsaste olude tõttu läbi ei pääse. Seetõttu palub linnavalitsus parkida sõidukid selliselt, et need ei takistaks tänavate puhastamist.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474