10. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Sõnajalg: me pole kellelegi võlgu

Andres Sõnajalg peab ärimees Einar Vettuse avalikku nõuete kogumist Sõnajalgade vastu põhjendamatuks, sest tema kinnitusel neid lihtsalt ei ole.

"Antud juhul peab Vettus ilmselt pettunult tõdema, et see reklaami eest makstud raha läheb tal tühja, sest ei ole lihtsalt ühtegi nõuet kuskilt omandada," ütles Sõnajalg Delfile.

Sõnajala sõnul on Vettuse eesmärk oma osa kuulsast Mere puiestee ja Vana-Viru nurga peal olevast kinnistust ehk kaks korterit Sõnajalgadele maha müüa ja Vettus kasutab ilmselt seda nõuete kogumise kuulutust mõjutusvahendina. "Tal endal on seal mitmed võlad, mis on hapuks läinud, tema äritegevus on Eestis lõppenud Eestis ja tal on raha väga vaja ja kiiresti."

31. detsembril ilmunud Eesti Ekspress avaldas kuulutuse, kus maadevahetuse kriminaalasjaga kohtu all olev TSM-i juht ja omanik Einar Vettus kogub Sõnajalgade perekonna ja nendega seotud äriühingute vastu võlanõudeid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474