13. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtutäitur müüb Soosepa lasteaia krunti

Tallinna kohtutäitur Arvi Pink müüb enampakkumisel Carmen Kassi ja Jürgen Järviku firmale OÜ Novaator Invest kuuluvat kinnistut, millel asub Q Vara ehitatud Soosepa lasteaed, avaldas portaal varad.ee.

Viimsi vallas asuva 4871 m² pindalaga kinnistu alghind on 4 miljonit krooni.

Kinnistule on seatud käsutamise keelumärge Danske Bank A/Si kasuks ja hüpoteek summas 28 miljonit krooni AS Sampo Pank kasuks, millele lisandub 4 miljoni kroonine hüpoteek Danske Bank A/S kasuks.

Enampakkumine toimub 2. veebruaril 4 miljoni kroonise hüpoteegi täitmiseks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474