18. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Masu alandas vangide palka

Ümberkasvavad endised kurjategijad põimivad palehigis okastraati ja klopsivad kokku koerakuute, kuid masu tühjendab ka nende rahakotti.

Mullu vähendati vangla majandustöödel täiskohaga töötavate vangide tasu alammäära 1800 kroonilt 1500-le, see tähendab riigile 16,67%-list palgakulu kokkuhoidu. Aastaga hoiab riik selle sammuga kokku umbes 1,12 miljonit krooni. Mullu oli vanglate eelarve ligemale 605 miljonit krooni, kirjutas Õhtuleht.

Mullu läks ühe vangi ülalpidamine maksumaksjale maksma 13 614 krooni kuus.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474