18. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordeconi tütar sai ligi 200miljonise lepingu

Nordecon Internationali tütarfirma Nordecon Infra sõlmis maanteeametiga kaheksaks aastaks teehoolduslepingu Keila piirkonnas, teatas ettevõte.

Nordecon Infra AS hooldab uue lepingu järgi Keila piirkonna teid 1. veebruarist 2010 kuni 31. jaanuarini 2018.

 „Esimene hea uudis uue aasta alguses meie jaoks on see, et Nordecon Infra jätkab Keila piirkonnas riigimaanteede hooldamist ka järgneval kaheksal aastal. Meie pakkumus osutus taas parimaks ning eelmisel reedel sai leping tellijaga allkirjastatud,“ ütles Nordecon Infra ASi juhatuse esimees Erkki Suurorg. „Leping hõlmab 700 kilomeetri ulatuses riigimaanteede aastaringset hooldamist ning töö kogumaksumus on ligikaudu 195 miljonit krooni.“

Suuroru sõnul hooldab Nordecon Infra lisaks Keila piirkonnale riigimaanteid kehtivate lepingute alusel aastani 2015 Järva ja Hiiu maakonnas.

Nordecon Infra hooldab Eestis praegu kokku ligikaudu 2 100 kilomeetri ulatuses riigimaanteid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474