18. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toetused kõiki vaeseid ei aita

Töötukassa andis sel nädalal teada, et 35 000 registreeritud töötut ei saa töötukassalt toetusi ega teenuseid ning abi ei saa ka need ligi 17 000 inimest, kes end arvele võtnud pole.

Toimetulekutoetust sai eelmisel aastal Tallinnas üle 2600 pere, neist lastega peresid üle 700. Üle-eelmise aastaga võrreldes kahekordistus mullu Tallinnas toimetulekutoetust saanud perede arv, vahendas ETV eetris olnud saade Aeg luubis. 

"Väga palju on nende hulgas ka neid, kes varem seda teenust või toetust üldse ei tahtnud," rääkis Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuameti hoolekandeosakonna juhataja Uku Torjus.

Kogu Eestis sai eelmise aasta kolmandas kvartalis toimetulekutoetust peaaegu 26 000 peret, mis on kaks korda rohkem kui aasta varem samal ajal ning nendest peredest on töötuga üle 21 tuhande ning lastega peresid üle 8 000.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474