4. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VIDEO: Geniaalne tulumaksuäri

Jõelähtme valla Koljunuki sadamaomanik Andres Vainola lõi Eestis pretsedendi sõlmides Jõelähtme vallaga kavala tehingu. Vainola suunas eelmisel aastal valla eelarvesse ligi kuus miljonit krooni maksuraha, kuid vastuteenena soovis, et vald asutab temaga koos mittetulundusühingu ja hakkab taotlema euroraha tema sadama arendamiseks. Loe juba homsest Äripäevast.

Selleks, et riigile ja omavalitsusele eelmisel aastal makstud tulumaksusumma tagasi teenida, peab Vainola kontrolli all olev valla ja tema ühine MTÜ saama euroliidust abirahasid kokku 5 miljonit krooni. Sellest suurem summa on juba puhas boonus.

 

 

 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474