10. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksa turvakaamerate tootja peab Baltimaid heaks ärivõimaluseks

Sakasamaa turuliider kõrgresolutsiooniga turvakaamerate tootmises plaanib saada suurimaks turvatehnoloogia pakkujaks Balti riikides 2015. aastaks, kuna need riigid pakuvad häid ärivõimalusi, teatas ettevõte.

Mobotixi Põhjamaade ja Baltimaade äriarendusjuht Bo Orbjergi sõnul on Balti riigid väga heaks ärivõimaluseks.“Me näeme võimalust vahetada kogu vananenud analoogkaamerate süsteem parema digitaalsema vastu. Seepärast plaanime 2015 aastal olla turuliidrid. Usume, et turg on valmis kiireteks muutusteks ja 2013. aastal enam analooglahendusi enam ei pakutagi,“ prognoosis Orberg.

Mobotix näeb Baltimaades suur arengupotentsiaali, kuna praegusel hetkel kasutatavast valvetehnikast on 85% analoogne.

„Me oleme hetkel ainsad turul, kes pakuvad oma kaameratega koos integreeritud mälu ja tarkvara, mis muudab nende paigaldamise kiireks ja lihtsaks. Paljud meie konkurendid müüvad tarkvara, mälumahtu ja riistvara oma kaamerate juurde nagu lisavarustust, mis on meie  jaoks arusaamatu. Sa ei osta ju autot ilma rooli ja mootorita,“ näitlikustas Orbjerg.

Mobotix on juba Eestis turule sisenenud, nende tehnoloogiat esindab siin BetaGroup. Turvatehnoloogia pakkuja Mobotix on lühikese ajaga võitnud endale suure osa Euroopa turust ning on nüüd võtmas suuremalt fookusesse Baltimaade turu ning võistlema siinsete teenusepakkujatega nagu AXIS, ACTi ja SONY, teatas ettevõte.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474