20. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toompark võitis Tossot

Pikki aegu on selle üle diskuteeritud, millal hakkab kinnisvaraturg taas tõusma. Ning, lootustele on lisandunud statistika, alates juunist on keskmine kinnisvarara tehingu hind tõusnud.

On kinnisvarabüroosid, kes kinnitavad, et just nüüd ongi õige aeg hakata kinnisvara kokku ostma. Spekuleerimise eesmärgil? Kas mäletate veel 2005. aastat, kui osteti kortereid, mida polnud veel olemaski, kus arendustes polnud koppa veel maha löödud? Kas mäletate neid spekulante, kes toona mängisid „arendusprojektide turul“ ehk kes ostsid broneeringu majja mida polnudki ning müüsid broneeringu majja, kus valati vundamenti?

Pole mõtet astuda kaks korda samasse ämbrisse. Pole mõtet jääda uskuma arendajaid ning kinnisvaramüüjaid, kes väidavad, et nüüd on põhi käes ning sellise hinnaga ei saa enam kunagi Eestis kinnisvara osta.

Tunnistan, et olen isegi eksinud, aasta tagasi sõlmisime Tõnu Toompargiga kihlveo, toona väitsin, et aasta hiljem on kinnisvarahind tõusus. Nii see pole. Tõnu, tunnistan, et kaotasin kihlveo.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474