1. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Buffett: USA kinnisvaraturg stabiliseerub 2011

Miljardärist investeerimisguru Warren Buffett usub, et hinnalangus USA kinnisvaraturul lõpeb tuleval aastal. Siis peaks elamispindade nõudlus vastama pakkumisele, vahendas Taloussanomat.

Buffett kirjutas oma iga-aastases kirjas tema juhitava Berkshire Hathaway aktsionäridele, et lähema aasta jooksul peaksid probleemid kinnisvaraturul lahenema. Hinnad jäävad siiski kinnisvaramullieelsele tasemele alla.

USA kinnisvaraturu suurim kukkumine alates 1930. aastate kollapsist on tekitanud olukorra, kus iga viienda kodulaenuvõtja laen on suurem kui kinnisvara väärtus.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474