1. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prudential ostab AIG Aasia varad 35,5 miljardi eest

Suurbritannia suurim kindlustusselts Prudential ostab USA seltsi AIG käest Aasia elukindlustusüksuse 35,5 miljardi dollari eest, vahendab Bloomberg.

Tehing annab Prudentialile Aasias enam kui 20 miljonit kundet.

Prudential maksab tehingu eest 25 miljardit dollarit rahas ja ülejäänu 10,5 miljardit aktsiates ja muudes väärtpaberites. Prudential plaanib 20 miljardi dollari suurust õiguste pakkumist, nagu ka umbes viie miljardi dollari mahus võlakirjade emiteerimist.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474