15. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Salva maksis veebruaris 11,2 miljonit krooni hüvitisi

Salva Kindlustus maksis tänavu veebruaris kahjujuhtumite eest kokku üle 11,2 miljoni krooni hüvitisi, teatas kindlustusselts.

Enim hüvitisi maksis Salva veebruaris välja liikluskindlustuses, kus hüvitamisele kuulus üle 5 miljoni krooni eest kahjusid, ning kaskokindlustuses, kus makstud hüvitiste summa oli ligi 2,8 miljonit krooni. Reisikindlustuse kahjusid hüvitati veebruaris Salva poolt üle 1,8 miljoni krooni ning varakindlustuse kahjusid ligi 1,5 miljonit krooni eest.

Võrreldes möödunud aasta sama perioodiga on tänavu veebruaris välja makstud hüvitiste kogusumma vähenenud 23,6 protsendi võrra.

Salva Kindlustus kogus veebruaris kokku ligi 17,8 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on 15,1 protsendi võrra vähem kui eelmisel aastal samal ajal. Aasta esimese kahe kuuga kokku on Salva Kindlustuse kogutud kindlustusmaksed vähenenud ligi viiendiku ehk 19 protsenti.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474